Vliegvelden Griekenland kaart

Vliegvelden Griekenland kaart? Vliegvelden in Griekenland zijn goed bereikbaar vanuit de belangrijkste steden en omgekeerd. Zo is er een goede verbinding van het vliegveld naar het centrum van Athene. Via taxi’s, metro en de trein is Athene in korte tijd bereikbaar. Vanuit Nederland vliegen diverse grote luchtvaartmaatschappijen op de vliegvelden Griekenland. De prijzen van deze vliegtickets lopen erg uiteen. Wie makkelijk zonder extra comfort kan reizen spaart heel wat euro’s uit door te vliegen met een goedkope luchtvaartmaatschappij. Wie met een lowbudget ticket naar Griekenland vliegt, kan er soms al voor een paar tientjes komen met een vliegmaatschappij als Easyjet of Ryanair.

Vliegvelden Griekenland kaart:
Athene is een favoriete bestemming in Griekenland. Het is ook een luchthaven waar mensen doorvliegen naar bestemmingen in Azië of andere werelddelen. Athene heeft een groot internationaal vliegveld Elefthérios Venizélos, dat ruim 20 kilometer van Athene vandaan ligt in Attika. Dit ooit beste vliegveld van Europa heeft twee terminals en kan grote vliegtuigen aan. Andere belangrijke luchthavens Griekenland liggen onder meer bij de volgende steden en op de volgende Griekse eilanden:

  • Thessaloniki
  • Heraklion
  • Corfu
  • Rhodos
  • Kos
  • Et cetera

Interactieve kaart Griekenland
Rode bolletjes op de vliegvelden Griekenland kaart geven luchthavens Griekenland aan. Voor extra informatie over deze luchthavens klikt men op het rode bolletje. Zoom in op dit bolletje om de ligging van het vliegveld beter te kunnen bekijken. Zo is er ook een kaart vliegveld Kreta.

Luchthavens Griekenland zijn goed voorzien. U vindt er alles wat u nodig heeft, zoals sanitaire plaatsen en restaurants. Via het openbaar vervoer of met de taxi kunt u naar uw Griekse bestemming doorreizen. Het is handig en verstandig om voor vertrek al een bus of auto te reserveren, zodat men direct vanaf de luchthaven naar het hotel of een andere bestemming in de Griekse steden door kan reizen.

Profiteer van lowbudget tickets door met Easyjet, Ryanair te reizen om niet één maar meer steden in Griekenland te kunnen bezichtigen. Via de vliegvelden Griekenland kaart en de rode bolletjes op de Griekse eilanden zijn de luchthavens te onderscheiden en makkelijk te boeken voor een goedkope vlucht. Door te reizen met lowbudget luchtvaartmaatschappijen is het goed haalbaar om meerdere vliegvelden in Griekenland in een korte tijd aan te doen. Als toerist krijg je zo snel een beeld van het land Griekenland.